fbpx
5 clarificari legate de videochat - Videochat Craiova
885
post-template-default,single,single-post,postid-885,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

5 clarificari legate de videochat

Din ce in ce mai multe tinere sunt atrase de ideea unei cariere in videochat. Cui nu i-ar placea sa castige bani de acasa? Totusi, desi multe fete incep sa se intereseze despre aspectele vietii de model, foarte multe renunta inainte de a se lamuri cu privire la ceea ce inseamna de fapt videochatul. Mentalitatea invechita, prejudecatile celor din jur, teama de stigmatizare sau de afectare a vietii sociale le fac pe fete sa renunte la visul lor.

Din acest motiv iti vom prezenta astazi 5 clarificari legate de videochat.

1.Videochatul nu inseamna prostitutie. Videochatul este o afacere legala in care modelul isi vinde actul artistic site-urilor de specialitate. Asa cum un studio de creatie vinde o emisiune catre un post de televiziune. Modelul de videochat decide ce face, cum face, care ii sunt limitele si, mai presus de toate, nu exista niciun contact fizic cu membrii cunoscuti in spatiul virtual. Desi multe fete confera o tenta sexuala show-urilor virtuale, nu toate fac asta. Si nu este necesar sa faci.

2. Aspectul fizic nu are un rol cheie in determinarea succesului. Daca esti interesata de o cariera in videochat probabil ai intrat pe siteuri de specialitate si ai observat diversitatea modelelor. Nu exista un tipar, nu trebuiesc respectate standardele impuse de media. Indiferent de inaltime, kilograme, imperfectiuni, poti castiga sume de bani extraordinare. Important este sa fii tu, sa fii draguta, sa ai o atitudine pozitiva si sa ii faci pe oameni sa se simta bine, importanti.

3. Poti castiga sume incredibile de bani. Dar asta doar prin perseverenta. Cu siguranta ai observat anunturile care promit mii de dolari in prima luna de la angajare. Anunturile acelea sunt reale. In medie, un model incepator castiga 1000$. Aceasta suma va creste de la luna la luna daca te vei implica, vei petrece suficient timp online sa cunosti oameni si daca vei persevera si in zilele mai putin aglomerate.

4. Videochatul de acasa este mai rentabil decat cel facut intr-un studio. Lucrand de acasa vei avea aceleasi conditii ca intr-un studio, doar ca procentul castigat de tine va fi mai mare. Daca te hotarasti sa incepi o cariera in acest domeniu, trainerii nostri din Craiova, Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Botosani, Braila, Buzau, Focsani, Oradea, Pitesti, Slobozia sau Vaslui iti pot raspunde la toate intrebarile si te pot ajuta in cazul in care iti doresti sa te alaturi echipei noastre. Chiar si in cazul in care vei avea nevoie de ajutor pentru obtinerea echipamentului necesar, noi iti putem fi de ajutor.

5. Confidentialitatea iti este respectata. Stim ca acest aspect al vietii tale este unul de care tu esti raspunzatoare 100%. Noi iti garantam confidentialitatea si te asiguram ca niciodata nu vom face publice datele tale. Vei lucra sub un nume fals ales de tine, iar site-urile cu care noi colaboram interzic accesul persoanelor din Romania.

Lasa deoparte prejudecatile si indeplineste-ti toate visurile. Creeaza-ti o viata asa cum meriti!APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!