fbpx
De ce trebuie sa te distrezi facand videochat - Videochat Craiova
876
post-template-default,single,single-post,postid-876,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

De ce trebuie sa te distrezi facand videochat

Jobul de model videochat este ditractiv. Per total, tot ce trebuie sa faci este sa vorbesti cu oameni din toate colturile lumii.

Problema este ca multe modele dau gres atunci cand nu le merge bine (din cauza faptului ca nu sunt perseverente si au impresia ca daca doar stau in fata unui webcam timp de o ora ar trebui sa curga dolarii) si incep sa se planga clientilor, sa fie morocanoase sau triste.

Total gresit! Sa nu crezi ca incercand sa provoci mila vei face mai multi bani. Astea-s basme, draga mea. Vei alunga clientii rapid! De aceea, stiu ca ai sau vei avea momente proaste, dar trebuie sa te straduiesti sa nu iti arati slabiciunile si nemultumirile in fata camerei.

Membrii intra pentru ca vor energie, distractie, voie buna. De tot ce e negativ au parte acasa. tu esti salvatoarea lor, psihologul lor. Iar tu trebuie sa fii o actrita buna, sa le oferi alinarea. Altfel, vei iesi rapid din aceasta industrie.

Vei da si de utilizatori suparati, agresivi, deprimanti chiar. Iar daca primul tau impuls va fi sa il alungi, sa stii ca trebuie sa te controlezi. Daca reusesti sa ii prinzi, sa ii imbunezi, sa ii cuceresti, ei vor tine minte si vor mai reveni. Ii vei castiga pe un timp indelungat. Vei fi exact ca amintirea unei mame care alina durerea copilui, pentru ca da, barbatii cand sunt suparati, sunt ca niste copii.

Ca model videochat trebuie sa fii constienta si atenta la nevoile membrilor. Iar facand asta, trebuie sa abordezi mult tehnici eficiente de comunicare si improvizatie. Iar comunicarea si improvizatia tine de distractie si relaxare.

Vrei mai multe tips-uri despre cum se lucreaza de acasa in videochat? Sau ai nevoie de o echipa profesionista? Contacteaza-ne daca esti din Craiova, Timisoara, Bucuresti, Sibiu, Botosani, Braila, Buzau, Focsani, Oradea, Pitesti, Slobozia sau Vaslui. Iar daca nu esti din vreun oras mentionat mai sus, oricand putem gasi o solutie pentru tine!APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!